Connect with us

Sjekkpunktet

Finn de vakreste kjolene til våren

Vår kjoler

Hverdagen

Finn de vakreste kjolene til våren

Det er godt å kunne pakke vekk ullkåpen og boblejakka, og å legge stillongsen bort for denne sesongen. Det gir en god følelse når man kan legge frem litt lettere tøy i skapet. Hva føles vel bedre enn å kunne kle seg litt feminint igjen? Nå er vi klare for kjoler i herlige farger og forskjellige fasonger!

Lek deg med sesongens lekre farger.

Denne våren er farger virkelig et tema. Sterke farger som koboltblå, oransje, eplegrønn og cerise er farger du vil se mye av nå. Og dette er farger man lett kan leke seg med. Det er også kjempelekkert!
Det oser positivitet og optimisme av vårens farger. Sesongens kjoler er fantastiske! Liker du ikke disse «knall» fargene finnes det utallige kjoler med kun hint av fargene også. For eksempel har du kjoler med grunnfarge i hvit, men som er piffet opp med blomstermønster hvor fargene er med i form av små blomster. Kjempe stilig også dette, hvor du kan hvis du har lyst piffe opp antrekket med et eplegrønt sjal eller annet tilbehør.

Tør å kle deg i farger som gjør deg glad!

Vårens kjoler er vakre og elegante! Fargene får oss til å smile og man kjenner at sommeren bare kan komme. Vi har hatt en lang, mørk og kald vinter. Er det ikke deilig å se sola nå? De fleste av oss er vel enig i det. Siden våren også kan være ganske kald, er det lurt å kjøpe kjoler i oransje eller cerise i litt tykkere stoff. Du kan matche det med en svart strømpebukse (ull om du vil) til gradestokken tiner opp. Sett det sammen med tøffe boots og en svart veske, og vipps så er antrekket ditt komplett.

Vær modig og kjøp deg kjoler i sterke farger!

Nyt vårens nydelige kjoler og kjøp de som virkelig fanger oppmerksomheten din. Det er tid for å leke og være litt modig. Våg deg ut i fargenes verden! Vi har en tendens til å være ganske neddempet i klesveien. Gråtoner, svart og beige er trygge favoritter vi mange har. Det er trygt å ha disse tilgjengelig også, men la deg inspirere av vårens farger og kast deg på trenden. Du kommer ikke til å angre om du kjøper deg en kjole eller to i sterke farger. Kanskje det til og med gir deg litt ekstra energi og glede i hverdagen?

Selv om du kanskje liker litt mer dempede farger til vanlig, er våren virkelig en mulighet til å utfordre seg selv i klesveien. Det er garantert at du finner en favoritt i de sterke fargene som er i vinden nå. Prøv deg frem og vær litt modig, kjøp deg kjoler du kommer til å ha i skapet lenge.

Continue Reading
Kan hende du også liker...
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Mer i Hverdagen

Til toppen