Connect with us

Sjekkpunktet

Hva trenger du egentlig av vinutstyr og vintilbehør?

vin

Hverdagen

Hva trenger du egentlig av vinutstyr og vintilbehør?

Det finnes utrolig mye vinutstyr å velge mellom på nett, det er ikke vanskelig å handle mye hos nisjeleverandører som Wine and barrels. Nettstedet wineandbarrels.no er fylt opp med spennende, praktiske og morsomme løsninger, men hva bør du prioritere? Det er ingen som kan kjøpe alt, og hva som er riktig for deg er avhengig av flere faktorer.

Det helt grunnleggende

Noen vil kanskje hevde at du ikke trenger noe tilbehør i det hele tatt, men det blir mye hyggeligere hvis du tar vininteressen et trinn videre fra bare pappviner i kjøkkenglass. Det er selvfølgelig ikke noe galt med viner på papp eller andre alternative emballasjer, men en grei korketrekker bør være noe av det første tilbehør til vin som du investerer i. Dessuten bør du gjerne ha noen fine vinglass. Husk på at det ikke finnes noen harde regler vedrørende hvilke glass som er «riktige», men det kan likevel være morsomt med både glass til hvitvin, rødvin og musserende.

Vinkjøleskap er også en del av det helt grunnleggende. Det kan høres litt rart ut, men husk på at praktisk talt ingen viner skal serveres ved romtemperatur. Det vanlige kjøleskapet er heller ikke et optimalt sted, det blir igjen litt for kjølig for de fleste viner.

Alt det andre – fra serveringstilbehør til vinmøbler

Litt mer serveringstilbehør vil kunne være et naturlig steg videre når du har det grunnleggende på plass. Forskjellige karafler og løsninger for å helle vin er smart, og systemer for forsegling av flasker er virkelig smart. Det finnes rimelige løsninger som forsegler flasken relativt godt, noe som gjør at vinen får mye lengre holdbarhet etter at flasken er åpnet.

Utvalget av andre vintilbehør er praktisk talt ubegrenset, og det finnes til og med små bord og stoler formet som natur- eller sjampagnekorker. Det er kanskje ikke det første du investerer i, men det viser den utrolige bredden i utvalget.

Continue Reading
Kan hende du også liker...
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Mer i Hverdagen

Til toppen