Connect with us

Sjekkpunktet

Raske og sunne måltider med en airfryer

Air fryer

Hverdagen

Raske og sunne måltider med en airfryer

Det er ingen tvil om at det er et nytt produkt på markedet som slår alle salgsrekorder, nemlig airfryer. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på airfryer test og finne ut av hvilke oppskrifter som fungerer i den!

Kos deg med airfryer

Det er svært mange av oss som er glad i fritert mat, og det er ingen tvil om at det er mange som ønsker seg en airfryer. Men, hva kan man lage i en slik? Man kan for eksempel prøve seg på å lage ulike typer grønnsaker i airfryer, blant annet brokkoli eller wok. Noen velger til og med å lage ulike typer bønner, for eksempel kikerter.

Tenk at alle oppskriftene du bruker olje og frityrolje til i i stedet kan varmes opp med luft. Da vil du fort skjønne at et helt univers av nye oppskrifter ligger foran deg.

Ulike tester

Det finnes en rekke ulike tester av airfryer, og det kan være lurt å sjekke hvilke som vinner disse testene om du er interessert i å kjøpe den beste. Philips Airfryer er blant annet en av de som scorer utrolig bra. Ikke bare er den romslig sånn at du får plass til det du har lyst på, men den er også enkel å bruke. Hvis du ønsker å se igjennom testing og gjennomgang av philips airfryer, er dette også mulig.

Veldig enkelt

Det som er så greit med å skaffe seg en slik maskin, er at det å lage mat blir så mye lettere. Du vil ikke trenge å vaske opp fett og olje, men du kan bruke tid på å kose deg med maten isteden. Det å prøve seg fram med sine favorittretter i en slik maskin fører til at du har mange timer med gøy foran deg.

Hvorfor ikke prøve ut alle dine favorittoppskrifter på en sunnere måte?

Hvis du trenger inspirasjon til hva du ønsker å lage, finnes det eksempler i testene nevnt ovenfor. I tillegg er det bare å gå inn på videosider, for der vil du finne svært mange ulike oppskrifter. Kanskje du rett og slett vil få et helt nytt forhold til fritert mat etter du går til innkjøpt av en slik luftfrityr? Det er uansett spennende å investere i nye ting til kjøkkenet, så hvorfor ikke dra å unne deg en av disse? Du kommer garantert til å bruke den!

Continue Reading
Kan hende du også liker...
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Mer i Hverdagen

Til toppen