Connect with us

Sjekkpunktet

Sett ekstra krydder på forholdet ditt

Krydder

Hverdagen

Sett ekstra krydder på forholdet ditt

Det er utrolig mange måter du kan sette krydder på forholdet ditt. I denne artikkelen skal vi prøve å gi deg noen gode idéer til hva du kan gjøre for at forholdet ditt skal bli litt enda mer spennende. Kanskje du også har noen tips som du tenker kan være relevante for andre å prøve? Vel, da er det bare å si ifra til oss!

Prøv sexleketøy

Det å prøve seg på sexleketøy er et stort steg i forhold, men det trenger absolutt ikke å være det. Noe som kan være utrolig bra, er å snakke med din partner om hva slags sexleketøy dere ønsker dere. Eller du kan rett og slett være så frekk å gå og kjøpe et eget sexleketøy som du kan introdusere til partneren. Kanskje du har et allerede? Da er det også på tide at partneren din får lekt seg litt sammen med deg og dette leketøyet. Det kan absolutt være spennende å bruke dette sexleketøyet mens partneren din ser på. Da vil partneren din kunne bli tent, og han/hun kan kanskje hjelpe deg med å bruke det seinere. Det er absolutt noe som er utrolig erotisk å introdusere inn i forholdet.

Mange tenker at strap-on bare passer for lesbiske par som mangler en penis i forholdet, men slik er det absolutt ikke. Strap-on kan brukes av en rekke ulike mennesker. Det kan være at noen ønsker dobbel penetrering eller det kan være at en mann vil kjenne hvordan det er å ha en strap-on inni seg. Det er det absolutt ikke noe feil med. Hvordan kan man vite at man ikke liker noe før man har prøvd det, eller hva?

Se potensiale

Det mange tenker er at man alltid må ha sex i senga, men sånn er det absolutt ikke. Se potensiale i leiligheten din. Kanskje du kan prøve deg på å ha sex med strap-on i stua? Eller til og med å kjøkkenet? Det er absolutt muligheter for deg der ute. Tenk over hvilke alternativer som kan passe.

Noen velger også å lage sine egne sexterninger. Dette gjelder for eksempel at man kan velge posisjoner og steder å ha sex. Kanskje du kan ha en egen terning som inkluderer sexleketøy. Vi anbefaler at dere skaffer dere litt forskjellige sexleketøy, en vibrator, en strap-on og kanskje til og med noe glidekrem med smak? Det er spennende å sjekke ut butikker og se hva det er de tilbyr. Det kan være mye mer utvalg enn det du trodde.

Svar på frekke spørsmål

Det å prøve seg på noen frekke spørsmål er også noe som kan være skikkelig spennende. Du kan for eksempel lage et dokument der dere begge svarer på spørsmålene. Dere kan enten lese ut svarene dere har laget for hverandre eller du kan få partneren din til å lese ut svarene du har svart. Dette er en spennende aktivitet, da du kan spørre om absolutt alt du har lurt på om partneren din. Har de lyst til å bruke strap-on? Hvor er det rareste stedet de har hatt sex? Hva tenker partneren din på når dere har sex? Her er det bare fantasien som setter grenser i forhold til hva slags spørsmål du kan stille. Dette er noe dere kan gjøre til en spesiell aktivitet på deres date nights for eksempel. Det gjør at dere begge blir litt klare for å ha det spennende sammen. Det å svare på frekke spørsmål gjør ting utrolig mye mer spennende, det er sikkert og visst.

Vær ærlig

Det aller beste du kan gjøre uansett med partneren din er å være ærlig. Det er jo ikke nødvendigvis slik at dere har alle de samme fantasiene, så det kan lønne seg å introdusere sine så fort som mulig. Kanskje du vil ha en strap-on allerede nå? Men, noen ganger kan ta det litt tid før partneren din venner seg til tanken (det betyr ikke at han/hun ikke vil gjøre det for deg). Det å være ærlig om hva man liker og ikke gjør at dere stoler mer og mer på hverandre. Det er jo slik at dere som partnere bør vite hva som er best for hverandre og høre på hverandre.

Det å få litt krydder inn i forholdet kan også føre til at dere blir mer ærlige med hverandre. Det fører til at dere har noe mer å snakke om. Det kan rett og slett være terapeutisk å snakke om sine seksuelle preferanser. Det å føle at partneren din har full kontroll når dere er i senga er også en følelse som er helt magisk.

Prøv deg fram

Uansett hva det er du velger å gjøre, er det viktig at du prøver deg fram i ditt eget tempo. Det er det absolutt viktigste. Det å vite at man tar ting i sitt eget tempo gjør at man føler seg vel, føler seg bra og kan bygge opp en seksuell selvtillit. Det er viktig at du etablerer med partneren din at et nei er et nei, uansett. Dette må selvsagt gå begge veier.

Vi håper uansett at du får det skikkelig gøy med å prøve deg med en strap-on. Det blir en utrolig spennende opplevelse (enten du velger å gi eller å få). Det er en opplevelse som de fleste av oss ikke tenker er et alternativ for dem, men det kan absolutt være det for deg.

Så hvorfor ikke kjøpe deg en strap-on i dag? Det som er så gøy er at de finnes i så mange størrelser, farger og ikke minst så har de ulike funksjonaliteter. Du kommer derfor garantert til å finne en som passer dine behov. Det blir rett og slett skikkelig spennende, det er bare noe som er fakta. Vi håper også at du har funnet noen tips som gjør at du kan få enda mer krydder inn på ditt eget soverom. Det er få ting som er så gøy som det å ha ordentlig god sex, for du er i nuet i lang, lang tid! Kos deg!

Continue Reading
Kan hende du også liker...
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Mer i Hverdagen

Til toppen